Mercedes: Návrat výkonnosti je jen snem

iM2, 15. května 2014, 14:57 Google+

Šéf Mercedesu pro motorsport, Toto Wolff, se nechal slyšet, že radikální změna ve výkonnosti vozů C-Klasse DTM už na Oscherslebenu, po špatných výkonech na Hockenheimu, je snem. Start do sezony byl ze strany Mercedesu noční můrou, když ani jeden vůz nedojel na bodech.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Vietoris, Christian

Vietoris, Christian | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Špatný výkon vyústil až ve vyhazov technického ředitele a šéfa HWA, Gerharda Ungara. To je jasný důkaz toho, jak špatně Mercedes nese špatnou výkonnost aktuální C-Klasse Coupé AMG DTM. I přes radikální personální změny však šéf Mercedesu pro motorsport, Toto Wolff, nečeká, že by tento víkend na Oscherslebenu viděl výraznou změnu."Tým ve dnech, které následovaly po Hockenheimringu, pracoval neskutečně tvrdě na tom, aby prošel všechna data z úvodního závodu sezony a poučil se. Cílem této snahy byla motivace výrazně zvýšit výkonnost našich vozů už na Oscherslebenu Víme, že každý z našich jezdců má přesně to, co je v DTM pro úspěch, vítězství, zapotřebí. Teď jim ale musíme dát odpovídající materiál, aby mohli odvést svoji práci. Jezdci pak na trati odvedou svoji práci. Víme, že momentálně výrazně zaostáváme za konkurencí. Ztráta však může být snižována pouze krok za krokem.



Takže jakékoliv úvahy o radikální změně výkonnosti na Oscherslebenu jsou holým snem." 
Mercedesu pomůže i nové pravidlo o závažích za úspěch. Díky výsledkům z prvního závodu budou všechny vozy C-Klasse na Oscherslebenu o 5 kilogramů lehčí. To všechna BMW M4 DTM, která dojela na Hockenheimu v rámci TOP10, budou o 5 kilo těžší.
Vytisknout

Diskuze: Mercedes: Návrat výkonnosti je jen snem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

di Resta, Paul

Di Resta: Musím přidat, na kolegy ztrácím

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud