DTM bude na Oschersleben až do roku 2016

iM2, 22. března 2014, 21:07 Google+

ITR a provozovatel trati na německém Oscherslebenu prodloužili svůj kontrakt. Hans Werner Aufrecht pochválil profesionalitu a vášeň místních pořadatelů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lauda, Mathias

Lauda, Mathias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Promotér DTM, společnost ITR, a Motorsport Arena Oschersleben budou spolupracovat minimálně do roku 2016, protože podepsali nový kontrakt na tři roky. Jednání spolu vedli Hans Werner Aufrecht a Thomas Voss, obchodní ředitel Motorsport Areny poblíž Magdeburgu.

Co na novou smlouvu říká Hans Werner Aufrecht, šéf DTM? "Oschersleben je od začátku 'nového' DTM v roce 2000 velikánem v našem kalendáři a to zcela právem. Jsme tam vždy hodně srdečně přijímáni, fandové nás vždy nechají pocítit, že DTM v této části Německá užívá velké priority. Navíc provozovatelé trati jsou hodně profesionální a vše dělají s velkou vášní. Díky tomu je pro nás logické, že jsme prodloužili smlouvu až do roku 2016 včetně."


Start závodu na Oscherslebenu v roce 2004

Spokojený je také Thomas Voss, obchodní ředitel Motorsport Areny na Oscherslebenu: "Jsme samozřejmě rádi, že DTM bude opět na několik dalších let vrcholem sezony naší závodní trati. Dává nám to také určitou jistotu v plánování, která v naší branži není běžnou. Jsem si jistý, že společně s ADACem, jako sportovním organizátorem, uvidíme na Oscherslebenu v příštích letech napínavé a především dobře organizované závody."

Vytisknout

Diskuze: DTM bude na Oschersleben až do roku 2016

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Nejrychleji přezouval vloni Schnitzer

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud