Mercedes po Oscherslebenu vybere koně

iM2, 25. srpna 2013, 20:17 Google+

Sportovní šéf Mercedesu, Toto Wolff, řekl, že Mercedes vybere až po Oscherslebenu, který se jede za dva týdny, jezdce, na kterého zbytek stáje pojede.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Juncadella, Daniel

Juncadella, Daniel | foto: dtm.de - HOCH ZWEI / Juergen Tap

Sdílejte článek

Poté, co minulý víkend na Nürburgringu dojeli Robert Wickens jako první a Christian Vietoris jako třetí, tak se tito mladíci od Mercedesu posunuli na třetí a druhé místo v průběžném hodnocení šampionátu se 70 respektive 71 body. Do konce sezony zbývají ještě tři závody.

"Máme tři auta, která jsou si bodově hodně blízko, je to o tom si počkat na Oschersleben a na to, co se tam stane v závodu. Ještě nejsme v pozici, abychom mluvili o favorizování nějakého jezdce a nějaké strategie," řekl Toto Wolff pro TouringCarTimes. Rakušan také dodal, že rozhodnutí jít do sezony s mladou sestavou se prvním a třetím místem z Nürburgringu ospravedlnilo. Během sezony také ukázali silné výsledky nováčci v barvách Mercedesu, Dani Juncadella a Pascal Wehrlein.



"Toto absolutně dokazuje naše rozhodnutí, ale vždycky jsme říkali, že toto je jakýsi mezikrok v dlouhodobé strategii, který se vyplácí už v prvním roce a já jsem za to opravdu rád. Christian [Vietoris] a Robert [Wickens] jsou párem opravdu rychlých jezdců a jsou s námi už nějaký čas. Je to Robertova druhá sezona a třetí pro Christiana."



"Teď jsou už na takové úrovni, že zde nejsou velké oscilace
[ve výkonech], takže takovéto výkony očekávám až do konce. Pascal [Wehrlein] a Dani [Juncadella] také přicházejí, takže toho od nich ještě hodně uvidíme."
Vytisknout

Diskuze: Mercedes po Oscherslebenu vybere koně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mortara, Edoardo

Mortara: Moje budoucnost je u Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud