Glock po prvním dni: Chci jezdit s BMW více

iM2, 24. ledna 2013, 16:54 Google+

Timo Glock má za sebou první kola s BMW M3 DTM. Na pro něj neznámý vůz si rychle zvykl. Německý jezdec jezdil ve Valencii včera a dnes.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Priaulx, Andy

Priaulx, Andy | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Když jste toho najezdili s vozem F1 tolik jako já a pak přesedli do DTM, tak je to příjemná změna. Musím říct, že BMW a samotný vůz mi přechod ulehčily. Ovládání auta se dá lehce pochopit a hned jsem se cítil dobře. Svoje první kroky v motorsportu jsem dělal s BMW a teď se opět cítím jako doma - některé lidi, kteří jsou zde, znám ještě z minulých let," říká Timo Glock, který v roce 2007 působil v roli testovacího jezdce BMW Sauberu v F1.

Po prvním dni testu by chtěl bývalý pilot týmu Marussia v BMW M3 DTM strávit více času: "Prokázal jsem svoje schopnosti, teď musím doufat, že jsem se osvědčil. Jízda s vozem BMW mě moc bavila. Samozřejmě ale vím, že to chce nějaký čas, než naleznu ten optimální pocit, abych mohl jezdit s M3 na limitu."


Glock jako testovací jezdec BMW

"To bude trvat ještě pár kol. Ale jak už jsem řekl, s prvním testovacím dnem jsem spokojen," zakončil Němec. Jeho testování si všimla i konkurence, konkrétně se k jeho jménu vyjádřil Mattias Ekström: "Timo je velkým a známým Němcem. Myslím, že jeho přítomnost by DTM mohla hodně pomoci."

Vytisknout

Diskuze: Glock po prvním dni: Chci jezdit s BMW více

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Priaulx, Andy

Timo Glock bude testovat s BMW

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud