Audi potvrdilo 7 jezdců

iM2, 20. prosince 2012, 21:28 Google+

Audi potvrdilo 7 jezdců, kteří ji budou reperezentovat v DTM i v príštím roce. To ale také znamená, že ještě zbývá jedno volné místo. Nováčkem v týmu čtyř kruhů je Jamie Green.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tambay, Adrien

Tambay, Adrien | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V sezoně 2013 pokračuje platnost stávajících pravidel. Proto se u Audi koncentrují před startem sezony na Hockenheimu (5. května) na to, aby dostali z A5 její plný potenciál. "Musíme přiznat, že v roce 2012 jsme byli poraženi. V DTM jde o desetinky sekundy, ty musíme z A5 DTM ještě dostat," připouští neuspokojivé výkony Dr. Wolfgang Ullrich, šéf Audi pro motorsport.

V nové sezoně by měl pomoci i posilněný kádr Audi. Díky smlouvě s Jamiem Greenem Audi získává velmi zkušeného a rychlého jezdce. "Společně s našimi stávajícími jezdci bychom se měli stát ještě silnějším týmem."


Tým Audi udržel v DTM Edoarda Mortaru

V týmu, i přes četné spekulace, které se po skončení sezony začaly objevovat, zůstávají oba dvojnásobní mistři DTM - Mattias Ekström a Timo Scheider. Dále v Audi uvidíme  vítěze Race Of Champions, Felipeho Albuquerqua, vítěze Le Mans Mika Rockenfellera, mladíka Adriana Tambaye a vítěze dvou závodů sezony 2012 Edoarda Mortaru. Ingolstadtská značka se naopak loučí s Miguelem Molinou a otazník je nad Rahel Frey.

Vytisknout

Diskuze: Audi potvrdilo 7 jezdců

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Albuquerque, Filipe

Kristoffersson v Audi nepojede,není tam místo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud