Vymění Van der Zande DTM za GP2?

iM2, 29. února 2012, 20:38 Google+

Loňský jezdec Mercedesu, Renger van der Zande, by mohl v letošní sezoně vyměnit vůz DTM za monopost GP2. Náznaky o možné změně se objevily na jeho webových stránkách.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
van der Zande, Renger

van der Zande, Renger | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Renger van der Zande by se mohl po jednom roce v DTM opět posadit do formulového vozu. Na jeho nové webové stránce nalezntene totiž kalendář GP2 2012, což by mohlo signalizovat budoucí kroky jezdce. Po Audi a BMW je Mercedes jediným týmem, který ještě neoznámil jezdecké složení pro letošní rok.

Nové by GP2 pro holandského jezdce každopádně nebylo. 25letý jezdec již v sezoně 2008/2009 zaskočil za zraněného Fina Mika Mäkiho v závodě GP2-Asie v Dubaji. Víkend se mu moc nepovedl a tak byl jezdec Mercedesu nahrazen současným jezdcem Audi - Edoardem Moratarou. Následující sezonu jezdil Renger v Britské F3 a Eurosérii F3. V roce 2010 startoval pro Mücke Motorsport v GP3.

Ještě před pár týdny se přitom van der Zande vyjádřil velmi pozitivně ohledně své budoucnosti v DTM: "Pokud budu mít stejné auto jako moji kolegové, tak si jsem jistý, že budu schopný v roce 2012 bojovat o místa v TOP3. Vloni jsem jezdil s tzv. ročním autem, které už mělo za sebou ale 4 sezony."

Vytisknout

Diskuze: Vymění Van der Zande DTM za GP2?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Úvodní závody MS superbiků vyhráli Biaggi a Checa, Smrž byl jednou pátý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud