Coulthard zůstává s Mercedesem v DTM

iM2, 29. února 2012, 21:23 Google+

David Coulthard bude v Deutsche Tourenwagen Masters pokračovat i v sezoně 2012. Vloni skončil v celkovém hodnocení na 16. místě. Letošní rok bude jeho třetí sezonou v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Coulthard, David

Coulthard, David | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"V roce 2012 vstupuje DTM do nové éry. Nová pravidla, nové vozy a také příchod třetí značky slibují zajímavější závody než kdykoliv předtím. To je důvod, proč se již nemohu dočkat své 3. sezony v DTM s Mercedesem," říká David Coulthard.

"V předešlých dvou letech jsem se musel o DTM hodně naučit - o stylu, jakým se s vozy jezdí, o technice a tak dále. Teď už znám náš tým dokonale a po 15 letech jako zaměstnanec značky Mercedes-Benz se cítím jako doma. V roce 2012 bych chtěl pokračovat ve zlepšování mých výsledků a zajet nějaké dobré závody," doufá ve zlepšení Skot, který zatím jezdil s rok starým vozem.

Jezdec již měl možnost vyzkoušet si nový Mercedes C-Klasse Coupé na trati a jeho první dojmy jsou skvělé: "Můj první dojem z našeho C-Klasse Coupé je velmi dobrý. Zvláště se mi líbí pádla pod volantem, na ně jsem z Formule 1 dobře zvyklý."

David za dvě sezony v DTM odjel 22 závodů, z nichž vytěžil 2 body a 2krát zajel nejrychlejší kolo závodu. 40letý vicemistr světa F1 z roku 2001 dostane aktuální auto a měl by jezdit v týmu Mücke Motorsport.

Vytisknout

Diskuze: Coulthard zůstává s Mercedesem v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

van der Zande, Renger

Vymění Van der Zande DTM za GP2?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud