Paffett: V DTM je to jako v F1

iM2, 23. ledna 2012, 22:04 Google+

Gary Paffett se už nemůže dočkat nové sezony a díky novým autům pro DTM vidí určité podobnosti s F1. Je před ním těžký rok.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Gary Paffett se již těší na novou sezonu. Po poměrně nevydařené sezoně 2011 by v letošním roce rád vystoupal opět nahoru. "Na novou sezonu se těším tak, jak již hodně dlouho na žádnou ne," řekl Brit pro 'Sun' v očekávání zcela nového auta i příchodu nové konkurence v podobě BMW. "V uplynulých letech jsme měli stále stejné auto a tím jsem ztratil trochu z nadšení."

Díky určitým inovacím pro nadcházející sezonu by měla být opět garantována napínavá sezona. "Rok 2012 bude napínavým, protože nevíme, jak na tom budeme. Je to jako v F1. Vyvíjíte nové auto, ale nevíte, kde přesně budete," řekl jezdec, který je také testovacím pilotem týmu F1, McLaren. Tento pocit zná také jeho krajan a nově příchozí jezdec do DTM, Andy Priaulx, který bude v této sezoně závodit pro BMW v DTM. "Bude to pro něj složité. Byl potvrzen poté, co se upsali Martin Tomczyk a Bruno Spengler," řekl Gary.


Gary vloni zrovna nezáříl...

Podle Paffetta bude mít Andy těžkou konkurenci v podobě špičkových jezdců DTM, Tomczyka a Spenglera. Nicméně Priaulx má také slušnou minulost, když krom jiného vyhrál tři tituly ve WTCC. "DTM je však dost odlišné od WTCC. Pro jezdce je to neuvěřitelně náročné a bude to pro něj pořádný test."

Vytisknout

Diskuze: Paffett: V DTM je to jako v F1

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Minassian/Montagny/Sarrazin

Peugeot se stahuje z Le Mans

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud