BMW začalo s vývojem nového auta

iM2, 25. září 2010, 23:11 Google+

BMW potvrdilo, že začalo pracovat na voze podle nových regulí pro Deutsche Tourenwagen Masters platných od roku 2012.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

„Na základě rozhodnutí být připraveni na pro rok 2012 jsme začali s vývojem auta na základě nových předpisů. Zatím je jen na papíře, ale ukazuje to, že to myslíme vážně,“ řekl šéf BMW pro motorsport, Mario Theissen pro Autosport.

I když vývojové práce již začaly, BMW ještě oficiálně nepotvrdilo, že se zúčastní ročníku 2012. Důvod? BMW si nejspíše chce ponechat výhodnou pozici pro vyjednávání o některých oblastech nových pravidel.

„Byli jsme pozváni, abychom se zúčastnili jednání o technických regulích na začátku letošního roku. Přednesli jsme naše názory. Podle mě vše vypadá pozitivně. Dá se říci, že se s ostatními účastníky DTM shodujeme na valné většině detailů pravidel,“ říká Theissen.


BMW M3 v provedení GT2 pro závod Le Mans
zdroj foto: www.autoroad.cz

Mercedes nedávno kritizoval BMW za čas, který si berou na rozhodování o vstupu. Zástupci trojcípé hvězdy by už rádi znali definitivní názor svých kolegů z Mnichova. „Finálové rozhodnutí jsme zatím neučinili, ale jsem si jistý, že přijde buďto v nadcházejících týdnech nebo měsících. Doufám, že to bude už brzy,“ odpovídá Theissen.
Vytisknout

Diskuze: BMW začalo s vývojem nového auta

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarvis, Olivier

Jarvis: Měl jsem kontakt s Garym a Jamiem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud