Audi očekává, že bude na Lausiztringu silné

iM2, 1. června 2010, 16:23 Google+

Audi očekává, že bychom se na EuroSpeedway Lausitzu mohli dočkat poměrně kvalitní bitvy. Dřívější vítěz, Mattias Ekström, byl na této trati na pódiu již sedmkrát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Vždycky je hezké závodit na EuroSpeedway, protože na tuto trať mám pěkné vzpomínky,“ řekl Švéd. Očekává však silnou konkurenci od jezdců Mercedesu. „V přípravě na tento závod jsme odvedli dobrou práci, protože Mercedes tady byl vždy hodně silný.“

Audi předvedlo solidní výkon před dvěma týdny ve Španělsku, když byl Mattias Ekström první a Alexandre Prémat dojel třetí. Ekström si myslí, že EuroSpeedway by mohl být dost podobný. „V podstatě můžeme očekávat stejné podmínky jako ve Valencii. Asfalt nemá moc velkou přilnavost a je často kluzký. Můžeme však využít našich zkušeností ze Španělska.“

Úřadující šampión, Timo Scheider, se na start postaví opět se startovním číslem 1, když měl ve Španělsku na své Audi startovní číslo 100, které mělo připomínat jeho 100. start v DTM. Němec samozřejmě doufá, že se závod 101 vydaří.

„Mám rád EuroSpeedway. Audi zde v minulých sezonách měla relativně těžké časy. My však teď přijíždíme s dobrým pocitem z Valencie a doufáme, že toho využijeme. A kdo říká, že se ty časy nemůžou změnit a my tentokrát nebudeme ti rychlejší?“ říká Timo.
Vytisknout

Diskuze: Audi očekává, že bude na Lausiztringu silné

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Po Kyalami je na řadě USA

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud