Mercedes vypálil Audi rybník!

iM2, 24. dubna 2010, 19:53 Google+

KVALIFIKACE; Audi zbyly jen oči pro pláč. Doposud totiž víkendu doslova dominovaly vozy se čtyřmi kruhu ve znaku. Jenže když došlo na kvalifikaci, tak byly Mercedesy jako pokropené živou vodou a v první pětici jsou hned tři!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Kvalifikace nedopadla vůbec podle očekávání. Volným tréninkům totiž dominovala značka Audi a její jezdci. Nakonec se do závěrečné časti kvalifikace (nejlepší čtyřika) dostalo pouze jedno Audi, Martina Tomczyka. Kvalifikaci opanoval Gary Paffett, který tak navázal na svou skvělou rychlost z konce minulé sezony (vyhrál dva poslední závody roku 2009).

Druhou příčku pouze s velice těsným odstupem obsadil Tomczyk na Audi, který udělal podle svých slov v rychlém kole menší chybičku, která ho stála pole-position. Třetí příčku, která je na Hockenheimu  čisté straně dráhy obsadí Bruno Spengler. Překvapením kvalifikace byl s rok starým Mercedesem Jamie Green. Brit opět dokazuje, že by si zasloužil místo v továrním týmu, které místo něj opět získal Ralf Schumacher. Ten v kvalifikaci doslova propadl, když obsadil 16. místo

Úřadující šampion DTM, Timo Scheider, se na startu postaví až na místo deváté. Němec nebyl se svým výkonem vůbec spokojený. Také David Coulthard (17.) přiznal, že DTM je o hodně těžší, než si po testech ve Valencii myslel. Chybu v kvalifikaci udělal také Paul di Resta (6.), který měl na to, aby svedl souboj o pole positon. Podle Skota nějaký vůz před ním vytáhl na trat něčistotu, kvůli které se dostal ve svém rychlém kole mimo trať.
Vytisknout

Diskuze: Mercedes vypálil Audi rybník!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Assen: Smrž 2. v kvalifikaci, vyhrál Corser

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud