Katherine Legge fascinují na DTM brzdy

iM2, 15. června 2009, 15:00 Google+

ROZHOVOR; Na německém Lausitzringu se nám podařilo získat rozhovor s ženskou zástupkyní v jezdeckém poli, Katherine Legge. Povídali jsme si hlavně na téma DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Legge, Katherine

Legge, Katherine | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Katherine, můžete nám prozradit, co Vás na DTM tak přitahuje?
Podle mého se jedná o nejlepší závody vůbec. V DTM působí spousta kvalitních jezdců, také technologie, které jsou používány v krásných vozech, jsou na absolutní špičce. Myslím, že tento šampionát má opravdu co nabídnou a je to skvělá podívaná.

Jaké to je, řídit tak výkonný vůz?
Auto DTM není vůbec podobné běžnému silničnímu vozu. Sice zde jezdíme s Audi A4 nebo Mercedesem C, ale se sériovým vozem tohle auto nemá nic společného. Už třeba posez v autě DTM je zcela jiný. Sedí se zde hodně vzadu, takže ve srovnání s běžným vozem je výhled horší. Sedíme spíš až na úrovni zadních sedadel a uprostřed. Myslím, že vozy DTM mají mnohem blíž k F1 než k jiným cestovním sériím.

Co děláte, když jste na startu těsně před závodem?
Koncentrujete se na start. Hned po startu je provoz hodně silný, takže přemítáte, kde bude nejlepší místo. Pochopitelně se snažíte vyhnout kolizím.

Co máte na DTM nejraději?
Brzdy! Jsou opravdu impozantní. Jsou hodně silné a jejich účinnost je fantastická. Hodně na nich záleží. Důležité je, jak moc pozdě z nich sundáte nohu.

Vytisknout

Diskuze: Katherine Legge fascinují na DTM brzdy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Di Resta je mírně zklamán

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud