Kristensena 1.místo nepřesvědčilo, chce titul

iM2, 29. května 2009, 14:44 Google+

Ani vítězství na Hockenheimurungu nepřesvědčilo Toma Kristensena, aby v DTM zůstal. Proto i nadále platí, že se jedná o poslední sezonu v DTM pro Toma Kristensena.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„DTM je skvělá série, ale něco mi říká, že sportovní vozy zažijí velký boom. U něho bych moc rád byl,“ říká 41letý jezdec. Proto má, alespoň v tuto chvíli, Le Mans u Dána přednost: „Před Le Mans použiji 35%, maximálně 40%, svého času pro DTM. Po Le Mans to již bude 90% pro DTM,“ říká Tom.

Na otázku, za přece jenom při jeho rozhodování o ukončení kariéry v DTM nesehrál určitou roly věk, Dán odpověděl, že ne. Důležité bylo jeho srdce, které přece jenom víc bije pro sportovní vozy. „Svoji budoucnost vidím tam, kde jsem získal největší úspěchy,“ říká rekordman v počtu vítězství v Le Mans Kristensen.


Kristensen se představil i brněnským fanouškům

Přestože Kristensen absolvuje svoji poslední sezonu, tak zatím necítí žádný smutek. „Ten asi přijde až na posledním závodu roku na Hockenheimu. V současné době běží závodní víkendy podle zaběhnutých kolejí. Pro každého pilota v DTM by měl být cílem titul, takže to je i můj cíl,“ prohlásil Tom.
Vytisknout

Diskuze: Kristensena 1.místo nepřesvědčilo, chce titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

di Resta, Paul

Di Resta: Hlavu vzhůru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud