Van der Zande nevidí velký rozdíl

iM2, 5. února 2009, 09:10 Google+

Van der Zande byl jedním z mladých talentů, kteří testovali pro Mercedes v Estorilu. Doplní tak pro příští rok sestavu trojcípého šípů?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

U Mercedesu se aktuálně řeší sestava pro nadcházející sezonu. Která z mladých nadějí dostane možnost zaujmout jeden z kokpitů v ročních vozech? Letos je volných míst více. Mezi hlavní kandidáty patří  jezdci, kteří již měli možnost testovat Mercedes DTM v Estorilu, jsou jimi Novozélanďan Earl Bamber, Fin Markus Niemelä a Nizozemec Renger van der Zande.

Jako obvykle nevypustil Mercedes ohledně jejich testu do éteru žádnou zprávu. Van der Zande k testu jen řekl: „Nebyl to vlastně až takový rozdíl mezi DTM autem a vozem formule,“ řekl Nizozemec. Nemusel tak nijak významně měnit svůj styl jízdy. Jestli však dostane možnost zazávodit si v DTM v roce 2009, je zatím nejasné.

Rozhodnutí může padnout v následujících dvou týdnech. Manager Van der Zandese Lodewijk Varossieau mý prý v půlce února oznámit, který z mladíků dostane šanci závodit s rok starým vozem. Van der Zande má již delší spojení s Mercedesem. Dva roky jezdil Formuli 3 Euroserii, která je stuttgartskou automobilkou podporována.
Vytisknout

Diskuze: Van der Zande nevidí velký rozdíl

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

JAWA 650 Classic - ve stylu retra

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud