Kristensen doufá v titul

iM2, 11. ledna 2009, 15:50 Google+

Tom Kristensen by chtěl rozšířit svou sbírku titulů ze sportovních vozů o titul z DTM. Doufá, že se mu to povede již letos.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Osminásobný vítěz závodu 24 Hours v Le Mans Dán Kristensen i letos pojede s novým prototypem R15 TDi. Měl by se zúčastnit 12 hodinovky na Sebringu a slavného Le Mans. Chce ovšem také zabojovat o titul v DTM.

„Doufám, že i příští rok budu moci jet v DTM. Ještě jsem zde nevyhrál celý šampionát a to je mým cílem. Rád bych zabojoval i s mladšími závodníky. Určitě bych chtěl být v TOP 3. Loňská sezona ukázala, že mám hodně rychlosti. Bohužel vždy, když se mi podařilo být na pole-position, tak jsem nezískal ani bod,“ říká Tom.

„Řekl jsem Dr Ullrichovi (šéf Audi pro motorsport), že bych rád pokračoval, takže doufám, že tuto příležitost dostanu,“ zakončil.

41letý Dán se již třetí celkově umístil, bylo to v letech 2005 a 2006. V sezoně 2007 ale ztratil mnoho závodů, když byl v nemocnici po velmi těžké nehodě, kterou utrpěl v zahajovacím závodu tohoto ročníku na Hockenheimu. Minulou sezonu získal dvě pole-positons a třikrát byl na stupních vítězů, celkově skončil osmý.
Vytisknout

Diskuze: Kristensen doufá v titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sharp/Wendlinger

Jetalliance odstupuje z FIA GT!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud