Laurent Aiello v roce 2004 s Opelem

Daniel Šupa, 19. prosince 2003, 19:12 Google+

Šampion z roku 2002 posílí již tak vybranou sestavu továrních jezdců týmu z Rüsselsheimu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jen týden po podpisu s Heinzem Haraldem Frentzenem, vítězem tří závodů Grand Prix Formule 1, podepsal Opel i s Aiellem, který nedávno prohlásil, že z Audi odchází a jedná právě s vedením v Rüsselsheimu o možné spolupráci.

Francouz Aiello patří mezi nejúspěšnější jezdce cestovních vozů posledních let. Kromě německé DTM získal tituly také ve francouzských a britských seriálech.

„S Opelem jednáme již druhý rok a jsem šťastný, že jsme dohodu uzavřeli. Je tam velká motivace a já k ní velmi rád přispěji. Jsem také nadšený z toho, že mohu zůstat v DTM, neboť tento seriál pro mne hodně znamená,“ prohlásil Laurent Aiello.

„S Laurentem máme nyní dalšího špičkového jezdce v našich řadách. V cestovních vozech je velmi úspěšný a bude tak zajisté velkým přínosem pro náš tým,“ dodal Volker Strycek, šéf Opel Motorsport.

Sestava Opelu pro rok 2004 je nejlepší, jakou kdy russelsheimští měli. Vedle Aiella a Frentzena je to šampion ITC a dvojnásobný vítěz Le Mans Manuel Reuter, Peter Dumbreck a Marcel Fässler.

Zdroj: Petr Horák
Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Laurent Aiello v roce 2004 s Opelem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti Green Racing nasadí 4 vozy - anotační foto

Andretti Green Racing nasadí 4 vozy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud