Ekström: Budu se koncentrovat na sebe

iM2, 25. října 2008, 23:32 Google+

VYJÁDŘENÍ TOVÁRNÍCH JEZDCŮ AUDI; O tom, jak jsou s výsledky letošní poslední kvalifikace spokojeni samotní jezdci čtyř kruhů, si můžete přečíst zde.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: www.auto-news.cz | Tomáš Musil

Sdílejte článek

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1):
Zítra to bude dobrý závod. Startovat z pole position je skvělá věc. Když máte oba uchazeče o titul za svými zády, je to ještě napínavější. Prvně se budu koncentrovat na sebe. Kdybych se měl pustit do souboje s jedním z nich, tak to samozřejmě pro mě bude těžší.

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10):
Jsem rád, že jsme odolali tlaku a startujeme z druhé řady. Blahopřeji Mattiasovi k pole position a děkuji mým mechanikům, kteří po mých menších problémech odvedli dobrou práci. Teď, když stojím za Paulem, tak jsem si jistý, že diváci uvidí zajímavý finálový závod.

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM #2):
Bohužel můj čas nebyl moc dobrý. Důležité je, že je Audi díky Mattiasovi vpředu. Timo je hned za Paulem, což je také důležité. Naneštěstí už tam vpředu není žádné další Audi A4 DTM. Nepodařilo se mi zajet perfektní kolo.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9):
Se startovní pozicí nejsem moc spokojený, ale moje auto fungovalo dobře. Byl jsem překvapen tím, že jsem až osmý. Rozhodli jsme se pro konzervativní nastavení auta. To nestačilo na to, abychom bojovali o čelo.
Vytisknout

Diskuze: Ekström: Budu se koncentrovat na sebe

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Schneider: Na čas Paula jsem neměl

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud