Di Resta srovnává: 1:1

iM2, 24. října 2008, 16:36 Google+

2. TRÉNINK, HOCKENHEIM; Druhý trénink opanoval Skot s Mercedesem. Dalo by se říci, že tedy svým způsobem vrátil porážku Audi, která vyhrála první test. Ovšem další Mercedes byl až na 6. Spengler. Mezi nimi byly vyrovnány 4 Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Za Paula se narovnala kompletní tovární sestava Audi v pořadí Tomczyk, Ekström, Scheider a Kristensen. Další tři příčky si rozdělily zbylé tovární Mercedesy v pořadí Spengler, Green a Schneider. První osmičku tedy opanovaly jen tovární vozy Audi a Mercedesu.

Devátým, nejlepším s rok starým vozem, byl Gary Paffett. První desítku uzavřela první starší Audi v rukou Olivera Jarvise. Jedenáctý byl Albers, tento ex-pilot F1 ukazuje, že jeho rychlost v trénincích a kvalifikacích  je docela dobrá (jeho Audi je 2 roky stará), ale málokdy jí dokáže přenést do závodu. Na dvanácté pozici byl Alexandre Prémat.

Na opačném konci výsledkové listiny se, jako letos poměrně tradičně, umístila Legge, když jako jediná ztrácela přes 3s na nejlepšího di Restu. Tradiční nevýrazný výkon předvedl i v tomto tréninku Ralf Schumacher, když byl 15.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta srovnává: 1:1

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Hayden pokračuje v oslnivej forme

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud