1:0 pro Scheidera, vítězí Tomczyk

iM2, 24. října 2008, 15:06 Google+

1. TRÉNINK, HOCKENHEIM; Boj o titul začal! V prvním testu tahal za delší konec provazu jezdec Audi Timo Scheider, který byl o 0,9s rychlejší než jeho vyzyvatel z tábora Mercedesu. Scheider byl sice až za svým týmovým kolegou Tomzcykem, ale di Resta byl až na dvanáctém místě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Nejlépe se s prvním pátečním dopoledním tréninkem vypořádal jezdec Audi Martin Tomczyk, který sedlá aktuální verzi A4ky. Nejlepší čas měl hodnotu 1:33,881s. Kandidát na titul Scheider byl se ztrátou 0,056s na druhém místě. Svoje týmové kolegy na třetím místě podpořil Tom Kristensen. Další tři místa obsadili další jezdci Audi (Oliver Jarvis, Mike Rockenfeller a zatím stále úřadující šampión DTM Mattias Ekström).

Nejrychlejším jezdcem AMG Mercedesu byl sedmý Maro Engel, který má k dispozici rok starý Mercedes C-Klasse. Němec ztratil na Tomczyka 0,574s. Nejlepší desítku pak uzavřeli Bruno Spengler, Bernd Schneider (oba Mercedes-Benz) a Alexandre Prémat (Audi).

S dva roky starou Audi byl klasifikován na jedenáctém místě Christijan Albers. Nejrychlejší z celkem 21 kol, které Albers odkroužil, mělo hodnotu 1:34,869s. Albers jen těsně porazil druhého kandidáta na titul di Restu, který byl až dvanáctý.
Vytisknout

Diskuze: 1:0 pro Scheidera, vítězí Tomczyk

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossi až trinásty, dominátorom Hayden

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud