Audi má na vítězství

Tomáš Musil, 4. října 2008, 21:19 Google+

LE MANS - OHLASY JEZDCŮ AUDI: Kristense potvrdil roli favorita a vyjel si pole position, naopak vedoucí muž, Timo Scheider je až pátý. Co na to říkají samotní jezdci?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

1. Tom Kristensen (Audi A4 DTM)
 "Jsem rád, že se mi povedlo vyhrát kvalifikaci, protože už v Barceloně jsme toho byli schopni. Časy v superpole jsou velmi vyrovnané, ale podařilo se mi z auta vymáčknout úplně všechno a zajet nejrychlejší čas. Tuto trať mám v oblibě, vždy se sem rád vracím. Jsem si ale vědom, že zítra tu půjde o titul pro Audi a pro Tima a já se pokusím sebrat jeho soupeřům co nejvíce bodů."

3. Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM)
 "Můžu být spokojený, protože jsem se během celé kvalifikace zlepšoval. Zatím celý víkend probíhá v pohodě, ačkoliv je to trochu chladno. Každopádně Tom vyhrál pole position, já jsem třetí a Timo pátý, tak že nás čeká vzrušující závod."

5. Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM)
"Pátá příčka není úplně ideální, ale v tréninku se nám nevedlo tak, jak jsme očekávali. Trochu jsme se však polepšili a ztráta na čelo není nikterak hrozivá. Máme auta na prvním a třetím místě, a ačkoliv je Paul di Resta před námi, moje startovní pozice není tak špatná, jak se může na první pohled zdát."

8. Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM)
 "Z mého pohledu se nám poslední část kvalifikace povedla. V poslední části jsem trochu zaváhal, což je jen a jen moje chyba. Navíc mě to trochu rozrušilo, protože se to stalo dvakrát po sobě, což se mi v životě ještě nestalo. Chtěl jsem být hodně nahoře a jel jsem na plno, tak že to bude asi tím."
Vytisknout

Diskuze: Audi má na vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Mercedes nepatrně ztrácí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud