Aiello u Audi končí

Daniel Šupa, 3. prosince 2003, 14:22 Google+

Francouz Laurent Aiello se rozhodl změnit značku. S Audi už určitě nepojede. Údajně jedná s Opelem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Podle informací Autosport.com má šampion seriálu z roku 2002 namířeno k Opelu, tedy přímé konkurenci Audi, v jehož vozech startoval v uplynulých 4 letech a s jehož modelem TT získal titul šampiona. Letošní rok byl však zklamáním a obhájce titulu získal jediné jedno vítězství v Nürburgringu.

„Definitivně s Audi v příštím roce nepojedu. Vyjednávám s Opelem a hledáme řešení. Pevně doufám v úspěch jednání, ačkoliv dosud není nic podepsáno,“ prohlásil 35letý Francouz, jenž dále připustil, že s Audi startoval po čtyři roky a nyní nastal čas změnit značku.

„Jednal jsem s Opelem již v loni, ale přesto, že jsme byli s jednáními spokojeni, zůstal jsem u Audi a týmu Abt Sportsline, kde jsem právě vyhrál titul. Nyní nastal čas ke změně,“ dodal Aiello.

Opel již potvrdil pro příští rok Petera Dumbrecka, Manuela Reutera a Marcela Fässlera jako tovární jezdce a počítá se, že koncern nasadí speciálů šest.

„V minulosti jsme měli o Aiella zájem, ale nemohu v tomto okamžiku potvrdit další jednání,“ komentoval prohlášení jezdce tiskový mluvčí Opelu.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Aiello u Audi končí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Vedení oznámilo odklad závodu v St.Petersburgu - anotační foto

Vedení oznámilo odklad závodu v St.Petersburgu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud