Vozy DTM pojedou v Paříží!

iM2, 3. září 2008, 17:17 Google+

Hodně neobvyklý Warm-Up se uskuteční pro diváky před devátým závodem kalendáře DTM na slavném okruhu Le Mans.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Margaritis, Alexandros

Margaritis, Alexandros | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V pátek 26. září do pařížských ulic vyrazí jezdci Audi Alexandre Prémat a Tom Kristensen, stejně jako jezdci od Mercedes-Benzu Ralf Schumacher a Bruno Spengler se svými závodními vozy. Na této akci by měl být i oficiální safety car DTM, Audi R8 a Mercedes-Benz C63 AMG, kteří např. na závodě v holandském Zandvoortu vozili po trati před závodem VIP hosty.

Demonstrační jízda by měla začít ve francouzské metropoli v 10:45 na Place du Marechal de Lattre de Tassigny. O velikosti této show svědčí i to, že se pojede přes velmi známé náměstí a ulice jako například Avenue Foch, Place Charles de Gaulle, Boulevard Haussmann, Place de la Concorde, Champs Elysées, Avenue W. Churchill, Place des Invalides a Avenue de New York. Celá akce by měla končit na Place de Varsovie kolem 11:20.

Pak by mělo následovat focení jezdců na světoznámé Eiffelovce. V Paříži je také naplánována tisková konference s jezdci a další program.

Werner Aufrecht k tomu říká: „Lepší prezentaci před závodem v Le Mans jsme si nemohli vybrat. Jízda jezdců městem, kde je spousta fanoušků, to má už dlouhou tradici. Bude to opravdu hodně zvláštní událost.“
Vytisknout

Diskuze: Vozy DTM pojedou v Paříží!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Scott Dixon se na Franchittiho velmi těší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud