Prémat s Rockenfellerem na Podium

iM2, 18. srpna 2008, 09:28 Google+

Tento víkend se jelo u našich západních sousedů kromě rally Deustchland také závod série Le Mans Series. Do závodu nastoupili i dva jezdci Audi, kteří zde reprezentovali stejnou značku, ale jejich náčiním nebyla Audi A4 DTM, ale Audi R10 TDI. Jak se jim vedlo? Čtěte zde.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.audi-motorsport.info

Sdílejte článek

Alexandre Prémat a Mike Rockenfeller dojeli v závodě ADAC 1000 km na Nürburgring na třetím místě. Odstup obou hvězd DTM s vozem Audi R10 TDI na dva Peuegoty, kteří se umístili na prvních dvou místech, byl po absolvování 1000 km na 5,137 kilometrů dlouhém okruhu v pohoří Eifel jedno kolo.

S náskokem 28.889s před bývalými jezdci DTM a současnými jezdci Audi Dindem Capellem a Allanem McNishem, kteří jeli se stejným vozem jako oba mladíci z DTM, si zajistli Prémat s Rockenfellerem pódium. Rozckenfeller k tomu říká: „Třetí místo bylo dnes maximum, které jsme mohli získat. Závod byl především velmi těsný. Něco podobného jsem ještě nezažil. Měl jsem hodně smůly v předjíždění jezdců o kolo, ztratil jsem tím moc času. Tím víc jsem šťastný, že jsme se dostali na pódium.“
Vytisknout

Diskuze: Prémat s Rockenfellerem na Podium

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

LMS: Enge má druhé letošní vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud