Souboj DTM, F1 a vozů z LeMans

iM2, 19. června 2008, 21:56 Google+

Během víkendu na Nürburgringu bude k vidění tolik vzácností, že by se dal tento víkend označit za vrchol sezóny. Na závodě u našich západních sousedů se tedy očekává velký sraz motoristické smetánky nejen z Německa.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Sedmý závod letošní sezóny na Nürburgringu bude startovat trošku později, než je obvyklé. Kvůli v té době probíhajícímu závodu Tour de France závod odstartuje 27. července až v 17:30h. Diváci, kteří budou přímo v místě dění na Nürburgringu se nemusí obávat, bude pro ně připravený bohatý doprovodný program. Kromě standardních doprovodných závodů (Formule 3 Euro Serie, Porsche Carrera Cup, Seat Leon Supercopa a Volkswagen Polo Cup) bude k vidění ještě jeden vrchol dne...

Tím zmiňovaným vrcholem by měl být závod „World of Race Cars“. ARD, jako televizní partner DTM, připravil pro diváky XXL víkend. Zatímco televizní přenos DTM začíná až v 17:30 kvůli závěrečné 143 km dlouhé etapě Tour de France, diváci na Nürburgringu budou moci shlédnout jedinečný program. Na závodě DTM se potká smetánka motorsportu.  Ohromnou show zde obstará závod „World of Race Cars“. Závodem „World of Race Cars“ , který se jede v nedělní podvečer, ovšem velká show nekončí. Během celého víkendu by měly probíhat jízdy starých strojů z LeMans a též starých monopostů Formule 1. Zvláštní „pochoutkou“ bude přístup diváku přímo na startovní rošt.

Myslím, že to je výborná pozvánka na závod na Nürburgring. Jestli tedy pořád váháte, tak snad Vám tento článek „pomůže“.
Vytisknout

Diskuze: Souboj DTM, F1 a vozů z LeMans

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Evropské motocyklové naděje se utkají v Brně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud