Hvězdy DTM míří na motokáry

iM2, 11. ledna 2008, 20:00 Google+

19. a 20. ledna se u kolínského Rodenkrichen uskuteční již po jedenácté tradiční 24hodinovka v jízdě na motokárách. Závod na kryté dráze bude letos pod názvem „Who is Who“. Vedle šesti hvězd DTM na startu budou například i jezdci z F3 Euro Serie.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: berndschneider.com

Sdílejte článek

DTM “vyslala“ do bojů hned šest jezdců. Bernd Schneider si do svého Dark Dog týmu vzal týmové kolegy Bruna Spenglera, Jamieho Greena, Alexandrose Margaritise, Daniela la Rosu a Susie Stoddart. S nimi v týmu bude i šampión FIA GT Dirk Müller.

„Minule jsme skončili až třetí. I přes těžkou konkurenci bychom si chtěli dojet pro naše jíž osmé vítězství na 24 hodinovce v Kolíně,“ říká multišampión DTM Bernd Schneider.

V týmu F3 startují mimo jiné i Maro Engel, Maxi Götz, Marco Holzer, Jens Klingmann, Tim Sandler, Renger van der Zande, jakož i testovací jezdec F1 Nico Hülkenberg.

Závod na 24 hodin na 375 metrů dlouhé a zastřešené trati startuje v sobotu 19. ledna v 16:00 hodin. Předtím se jezdci dvanácti týmů představí na party, poté bude následovat už závod. Mimo jiného změří své síly s profesionály z DTM a F3 i zpěváci Nino de Angelo a Oli P.. Vstup na tuto akci je volný.

Vytisknout

Diskuze: Hvězdy DTM míří na motokáry

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Charouz Racing v LMS s motory Aston Martin

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud