Slavnostní prezentace DTM 6. dubna 2008

iM2, 21. listopadu 2007, 08:19 Google+

DTM se po velkém loňském úspěchu rozhodlo, že i letos udělá předsezónní prezentaci. Bylo vybráno, jako vloni, německé město Düsseldorf. Představení proběhne v neděli 6. dubna 2008 za účasti fanoušků.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Na prezentaci před letošní sezonou přišlo 180000 nadšených fanoušků. Doufáme, že tomu tak bude i před letošní sezónou,“ říká Hans Werner. „Atmosféra byla jedinečná a jsem si jistý, že to byl skvělý den pro fandy, město a DTM.“

Starosta Düsseldorfu Joachim Erwin dodává: „Svět motorsportu bude v tento den vzhlížet k Düsseldorfu. Budeme se snažit připravit návštěvníkům skvělý zážitek.“

Diváci mohou na prezentaci očekávat jízdy jezdců a strojů Audi a Mercedes-Benz, autogramiádu, interview s jezdci, různé hry a živou muziku. Úřadující šampión DTM Mattias Ekström (Audi) a vicemistr Bruno Spengler (Mercedes-Benz) přijedou do Düsseldorfu samozřejmě i s ostatními jezdci DTM a ukáží se poprvé po zimní pauze zase spolu.

Vstup bude stejně jako loni zdarma. Již týden po prezentaci, 11. až 13. dubna, odstartuje DTM do nové sezony 2008 prvním závodem, jako vždy na Hockenheimringu.

Vytisknout

Diskuze: Slavnostní prezentace DTM 6. dubna 2008

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bleekemolen, Jeroen

Tím z krajiny tulipánov dostáva novú posilu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud