Jean Alesi a Mercedes prodloužili kontrakt

Daniel Šupa, 8. srpna 2003, 22:48 Google+

Stále usměvavý francouzský pilot si vybojoval svými výkony prodloužení stávající smlouvy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Přinejmenším do konce roku 2005 tak bude Alesi startovat ve stáji AMG (aka HWA), nasazující vozy Mercedes Benz. Za své působení v této sérii zvítězil ve dvou závodech a vždy to bylo v Doningtonu. Poprvé v roce 2002 a letos své loňské prvenství obhájil.

„DTM je velice vyrovnaný šampionát ve kterém má možnost zvítězit vícero jezdců. Proto je pro mne právě tento seriál tím nejzajímavějším a nejlákavějším po skončení mé kariéry ve Formuli 1,“ prohlásil Alesi.

„Mercedes Benz mi poskytuje vůz, se kterým mohu bojovat o vítězství a velmi profesionální tým. Navíc je DTM nejen o vyrovnaných závodech, ale i o přitažlivém programu pro diváky. Mám tak velmi blízko k mým fanouškům, kteří mne podporovali. To jsou jistě tři velmi vážné důvody proč zůstat u DTM a u Mercedes Benz,“ dodal expilot Formule 1.

Šéf Mercedes Benz Motorsport Norbert Haug vyzdvihl úspěchy jezdce i stálou touhu být tím nejlepším. „Od příchodu Jeana do DTM a k Mercedesu výrazně přispíval k zvýšení zájmu o tento sport. S jeho dvěma vítězstvími navíc prokázal, že má stále chuť vítězit. Proto jsme všichni v týmu rádi, že můžeme naši smlouvu prodloužit a těšíme se na mnoho dalších vzrušujících a úspěšných závodů s Jeanem,“ řekl Haug.

Alesi je v tomto okamžiku na pátém místě v hodnocení pilotů a na vedoucího Schneidera ztrácí 18 bodů.

Vytisknout

Diskuze: Jean Alesi a Mercedes prodloužili kontrakt

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Testmanem být nechce - anotační foto

Testmanem být nechce

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud