Audi hází rukavici Mercedesu

Daniel Šupa, 25. července 2003, 22:17 Google+

Již tuto neděli se koná další závod série v anglickém Doningtonu a tým Abt Sportsline Audi slibuje výrazné zlepšení.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Stáj, tvořená čtyřmi vozy pilotovanými úřadujícím šampionem Laurentem Aiellem, Christianem Abtem, Mattiasem Ekströmem a Martinem Tomczykem, se zúčastnila dvoudenních testů v italské Vallelunze před odjezdem do Velké Británie. Vozy s kruhy na chladiči se pokusí zvrátit současný vývoj letošního ročníku.

Zatím totiž vládnou okruhům soupeři s vozy Mercedes, ale usilovný vývoj a testy kompletního týmu včetně boxových mechaniků, by mělo dle šéfa týmu Hanse Jurgena Abta přinést v Doningtonu své ovoce. „Samozřejmě, že velice přísné předpisy pro seriál DTM limitují možnosti vývoje během sezony, ale my jsme našli několik oblastí a chceme je vylepšit tak rychle, jak jen to bude možné. Nejen piloti a vozy, ale také celý tým je pro nedělní závod v Doningtonu výborně připravený,“ řekl Abt starší.

Mladý švédský jezdec Mattias Ekström podpořil jeho slova prohlášením: „Okruh Donington se mi velice líbí, je hodně rychlý a plynulý. V loňském roce nám nevyšla kvalifikace, ale to je jedna z věcí, kterou letos určitě změníme. Jsem hodně zvědavý, jak se projeví naše úsilí při testech a myslím si, že se mohou diváci těšit na skvělý závod. Bude to totiž vzrušující závod nejen pro ně, ale i pro naše soupeře.“

Vytisknout

Diskuze: Audi hází rukavici Mercedesu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Opět blíže k titulu - anotační foto

Opět blíže k titulu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud