Hlasy jezdců po kvalifikaci

Daniel Šupa, 29. října 2006, 09:53 Google+

Včerejší kvalifikace přinesla úspěch pro Heinze Haralda Frentzena a naopak zklamání čerstvému šampionovi Berndu Schneiderovi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Haug - Häkkinen

Haug - Häkkinen | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Heinz-Harald Frentzen - Audi, 1.
Věci se sešly výborně. Můj nejlepší čas byl celkem překvapením, když jsem se jen tak tak dostal do druhé části kvalifikace. Z vývoje podmínek při víkendu nebylo jasné, zda bude sucho nebo mokro, proto jsme měli s nastavením vozu časovou ztrátu.

Bruno Spengler - Mercedes, 2.
Dnes to bylo dobré. Vůz mi tým nachystal výborný a druhé místo je dobrým základem pro zítřejší závod. Dám do toho vše a chtěl bych si udržet druhou pozici v šampionátu. Tom je však kousek za mnou, tak nesmím chybovat.

Jamie Green - Mercedes, 3.
Znovu se dnes ukázalo, jak je DTM vyrovnané. Chtěl jsem získat své páté pole position, ale neuspěl jsem. Při předchozích startech z pole jsem nedokázal vyhrát, třeba bude třetí místo tím pravý startovním místem pro triumf.

Martin Tomczyk - Audi, 4.
Trochu jsem ztratil v prvním sektoru, ale celkově to bylo dobré, užil jsem si spoustu zábavy a gratuluji Heinzi Haraldovi.

Tom Kristensen - Audi, 5.
Kvalifikace nezačala příliš dobře, neboť se mi v autě utrhla kamera a narazila mi přímo do helmy. Jinak to bylo hodně vyrovnané a nepodařilo se mi ani jedno kolo úplně bez chybičky. Zítra to nebude snadné.

Mika Häkkinen - Mercedes, 6.
Šesté místo není tím, co jsem čekal. Ztráta však není velká, proto se na závod těším a možné je vše.

Bernd Schneider - Mercedes, 7.
Ze své sedmé pozice jsem zklamaný, ale nebyl jsem dnes dost rychlý. Musím zítra zabojovat a první závod po svém titulu dojet dobře, abych nezklamal fanoušky.

Daniel la Rosa - Mercedes, 8.
Po dvacátém místě dnes ráno jsem se rozhodl pro agresivnější jízdu a bylo to jak se zdá správné rozhodnutí. Bylo skvělé končit kvalifikaci až ve finálové části.

Mattias Ekström - Audi, 11.
Jsem zklamán. Byl jsem rychlý, ale dopustil jsem se chyby při brždění do druhé zatáčky. Pak už nebyl čas na další ostré kolo.

Jean Alesi - Mercedes, 15.
Je to škoda, že jsem se nedostal do druhé části kvůli jediné tisícině sekundy. Snažil jsem se moc a až příliš tvrdě. Po mém smyku a nárazu do bariéry nebylo možné výsledek zlepšit.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Hlasy jezdců po kvalifikaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frentzen, Heinz Harald

Frentzen z pole position, poprvé v DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud