Čas na změnu

Daniel Šupa, 18. června 2003, 18:23 Google+

Na své první letošní vítězství stále čeká šampion sezony 2002 Laurent Aiello. Na Norisringu bude mít k dispozici kompletně přestavěný vůz Audi TT-R.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Již tuto neděli se uskuteční další závod seriálu DTM, který se bude konat na městském okruhu Norisringu a pokud chce Francouzský jezdec pomýšlet na obhajobu celkového 1. místa, bude muset otočit vývoj letošního ročníku ve svůj prospěch.

A právě s novým vozem by rád změnil tradici letošních závodů, ve kterých zvítězili pouze jezdci se speciály Mercedes. „Po nehodě v Lausitzringu mám prakticky nový vůz. Možná, že je to ta správná příležitost pro nový začátek. První vítězství by bylo jistě zaslouženou odměnou pro tým, který musel využít i nočních směn. Nejsem s body až tak vzadu, takže se může leccos změnit,“ prohlásil Aiello.

Týmový ředitel Hans Jürgen Abt sdělil, že jeho tým je na 100% připraven k dalšímu závodu. „Oba dva vozy jsme rozmontovali do posledního šroubku a každou jednotlivou část jsme překontrolovali. To že jsou oba vozy připraveny je velkým komplimentem všem mechanikům,“ dodal Abt.

Vytisknout

Diskuze: Čas na změnu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Champ Car na prodej? - anotační foto

Champ Car na prodej?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud