Audi dopoledne drtilo Mercedes

Daniel Šupa, 20. května 2006, 12:11 Google+

Oschersleben – sobotní trénink; V porovnání výsledků včerejšího odpoledního a dnešního ranního tréninku došlo k zásadnímu obratu. Dnes vládlo okruhu Audi a jeho jezdci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Nejrychlejšího času dosáhl Martin Tomczyk, jenž překonal včerejší rekord Greena s Mercedesem o 4 desetiny vteřiny a mohlo to být i lepší.

„Ve svém nejrychlejším kole jsem se dopustil dvou nebo tří menších chyb. Aby zde člověk zajel dobrý čas, musí být jízda precizní od začátku kola do jeho konce. Proti včerejšku jsme udělali několik změn a výrazně jsme se zlepšili,“ prohlásil Tomczyk, jehož ve výsledkové listině ranního tréninku následovali zbývající tři jezdci s letošními specifikacemi Audi A4 DTM Ekström, Frentzen a Kristensen.

Nejlepším zástupcem Mercedesu byl s loňským vozem týmu Persson letos velmi rychlý Margaritis. Ze čtveřice stěžejních pilotů Mercedesu s letošními vozy byl pak nejrychlejší Green na dvanáctém místě.

Za zmínku ještě stojí vnitrotýmový souboj u Midlandu, který zatím jednoznačně vyhrává Vanina Ickx.

Na otázku, zda Audi našlo přes noc včera chybějící rychlost a nebo se Mercedes soustředil na jinou práci než porazit soupeře s kruhy ve znaku ukáže až odpolední kvalifikace.


Foto: Audi Sport Press

Vytisknout

Diskuze: Audi dopoledne drtilo Mercedes

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Prvý rad si poistil Justin Wilson

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud