Závodní vůz pro Kubicu a Russela: Williams představuje FW42 a nového titulárního sponzora +FOTO

Williams FW42

Williams FW42 | foto: Williams F1 Team

Britská stáj Williams odhalila nového titulárního sponzora, společnost ROKiT, a monopost FW42, s nímž se chce po loňském fiasku probít dopředu. Pomoci se jí letos budou snažit Robert Kubica a jeho mladý týmový kolega George Russell.



Williams podepsal smlouvu s novou britskou telekomunikační společností ROKiT, proto se mění barvy - čistě bílou nahrazuje bílá se světle-modrými prvky.

Video z představení nového vozu

"Je nám potěšením přivítat do našeho týmu ROKiT jakožto titulárního partnera pro sezónu 2019 a dále. S ROKiT sdílíme mnoho společných hodnot a tužeb - primárně klademe inženýrství a inovace do centra všeho, co děláme v naší honbě za tím, abychom byli nejlepší," komentuje šéfka týmu Claire Williamsová.

Williams FW42

Williams FW42 | zdroj: Williams F1 Team

"Jde o perfektní platformu, na které můžeme začít partnerství. ROKiT je na vzrušující cestě do jejich světa telekomunikací, stejně jako my u Williamsu stavíme tým pro budoucí úspěchy. Vydáváme se společně na cestu, což nás učiní silnějšími v našich snahách, a já se už nemůžu dočkat, až začneme," dodává Williamsová.


Fotogalerie

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu