Mitsubishi představí nový model kombinující výhody Crossoverů a MPV

Automobilka Mitsubishi brzy odhalí svůj nový model kombinující prvky crossoveru a MPV

Automobilka Mitsubishi brzy odhalí svůj nový model kombinující prvky crossoveru a MPV | foto: Mitsubishi Motors

Společnost Mitsubishi Motors Corporation (MMC) oznámila, že v rámci 25. ročníku indonéského mezinárodního autosalonu GAIKINDO (GIIAS) poprvé představí své nové kompaktní crossover-MPV. V dané třídě pozoruhodný model nabídne mimořádné pohodlí a všestrannost vozů MPV v kombinaci s typickými jízdními schopnostmi, robustností a odolností vozů SUV od Mitsubishi Motors.

Zbrusu nové crossover-MPV bude napěchováno moderními technologiemi a zužitkuje i bohaté know-how v oblasti výroby vozů SUV. Crossover-MPV se na indonéském trhu začne nabízet na podzim roku 2017. Zaujme širší a objemnější karoserií než podobná MPV dané třídy. Nový model pyšnící se všestranným interiérem a skvělým obestavěním prostoru přinese na lokálním trhu v dané třídě nejvíce místa pro pohodlnou přepravu až sedmi osob. Umožní též rychlé a chytré změny uspořádání interiéru pro převoz nejrůznějšího nákladu.

Výrazné čelní partie hlásající vizuální identitu ‚Dynamic Shield‘, plasticky tvarované blatníky vpředu i vzadu nebo velká světlá výška nenechá nikoho na pochybách o skvělých jízdních schopnostech a vysoké odolnosti SUV, tedy vlastnostech typických pro vozy Mitsubishi. Nový model se bude vyrábět v novém indonéském závodu MMC v prefektuře Bekasi provincie Západní Jáva.

Autosalon GIIAS se koná od 10. do 20. srpna ve veletržních prostorách ICE (Indonesian Convention Exhibition) BSD City ve městě Tangerang indonéské provincie Banten.

img-responsive

Automobilka Mitsubishi brzy odhalí svůj nový model kombinující prvky crossoveru a MPV | foto: Mitsubishi Motors

Tento nový model bude zatím určen jen pro asijské trhy.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu