Red Bull se distancuje od problémů rodiny Maxe Verstappena

Jos Verstappen a Max Verstappen v Číně

Jos Verstappen a Max Verstappen v Číně | foto: Red Bull Content Pool

V minulém týdnu byl Maxův otec a bývalý pilot F1 Jos Verstappen zadržen policií po rvačce v nejmenovaném nočním klubu. Není to první Josův přešlap a přestože to vypadalo, že celý incident nebude mít větší dohru, tak opak může být pravdou.

Dle periodika De Telegraf proběhla schůzka mezi Helmutem Markem a Maxovým dědečkem Fransem Verstappenem. Ten by rád ochránil svého vnuka před špatným vlivem, který na něj jeho otec má.

"Rozhodl jsem se zasáhnout, a to v zájmu samotného Maxe," řekl Frans Verstappen. "Bojím se totiž o jeho kariéru. Jediné, co si přeji, je, aby Red Bull zasáhl a ochránil Maxe před nekonečnými trablemi jeho táty," dodal otec Jose Verstappena.

img-responsive

Helmut Marko gratuluje Maxovi Verstappenovi k vítězství v závodě v Barceloně | foto: Red Bull Content Pool

Maxův otec má na svém kontě již několik prohřešků. V roce 2008 stál před belgickým soudem, kdy byl obviněn z útoků na svou tehdejší ženu Sophii Kumpenovou. Loni dokonce sám Frans Verstappen nahlásil policii, že ho jeho syn napadl. Nakonec ale své obvinění odvolal.

K celé situaci se pro média vyjádřil i poradce stáje Helmut Marko: "Jasně jsem řekl, že Red Bull má kontrakt pouze s Maxem. Rodinné záležitosti nepatří do naší kompetence."

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu