Budoucnost Kvjata v F1? Rus zvažuje i odchod od týmů Red Bullu

Daniil Kvjat při kvalifikaci v Monaku

Daniil Kvjat při kvalifikaci v Monaku | foto: Red Bull Content Pool

Danill Kvjat prozradil, že nevidí svoji budoucnost v F1 pouze s týmem Red Bull. Zatím je však prý příliš brzy a nic není rozhodnuto.

Po jeho přesunu z Red Bullu zpět k juniorskému týmu Toro Rosso sice představitelé týmu hovořili o tom, že pro Danilla Kvjata mají a neznamená to konec jejich spolupráce. Rus má však jiný pocit a přiznává, že zvažuje i budoucnost mimo tyto týmy. "Ano, zvažuji," zněla jeho odpověď.

Jelikož je členem programu mladých jezdců Red Bullu, jeho smlouva byla vždy vyjednávána vnitřně přímo týmem. Nemá tak manažera. "Většinou se snažím dělat věci svojí vlastní cestou, ale když budu někoho potřebovat, vždy za sebou někoho budu mít. Ale nyní je ještě brzy, ale když budu potřebovat, pomoc si najdu mimo Red Bull," uvedl Kvjat.

"Ale předně se chci soustředit na závody, chcí silné výsledky s Toro Rosso,protože potom je to jednodušší. Nechci to nechat na poslední chvíli, všichni jsou jen lidé a každý může mluvit a když chceme, tak to děláme. Až bude čas něco sdělit médiím, udělám to. Momentálně vám nic říkat nechci," cituje espn ruského pilota.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu