Juke možná brzy dostane rivala, ten vrací Subaru opět na vrchol

Design po dlouhé době zase patří k výborným disciplínám Subaru, Subaru Viziv Future.

Design po dlouhé době zase patří k výborným disciplínám Subaru, Subaru Viziv Future. | foto: Subaru

Jméno Viziv už se na automobilové mapě nějakou dobu vyskytuje, v obou případech ale zatím šlo o velký crossover, velmi vzdálený sériové výrobě. Až s třídveřovou variantou Future přichází změna stylu na všech frontách.

Dle tiskové zprávy byla při tvorbě bílého konceptu s LED diodovými světlomety, zadním světelným podpisem ve tvaru písmene U a oranžovými detaily hlavním mottem „zábava a klid mysli.“ Pokud Vám onen klid mysli přišel při nejmenším zvláštní, pak vězte, že jej máme zažít po usednutí do interiéru. Ten je laděný do béžové a černé barvy, zatímco některé detaily jsou oranžové. Jako celek to působí překvapivě útulně a sportovně, druhý vjem navíc ještě podtrhuje volant spolu s přístrojovým štítem.

Protože jsou SUV auta aktivních lidí, jde i do Vizivu Future naložit jízdní kola, přičemž v případě potřeby jízdy ve více než dvou lidech je do zadního nárazníku integrován nosič. O pohon se stará hybridní ústrojí, jehož hlavní část tvoří 170koňová zážehová šestnáctistovka. Chybět nebude ani proslulý systém pohonu všech kol Symmetrical AWD nebo třetí generace asistenčního systému Eye Sight.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu