Zůstane Heidfeld v Jordanu?

Pantano, Giorgio

Pantano, Giorgio | foto: Jordan Grand Prix

Jeho manažer připustil, že je pravděpodobné, že by mohl Nick startovat za Silverstone i v roce 2005.

Werner Heinz přiznal rozhovory s Peterem Sauberem o návratu německého jezdce do Hinwilu na místo Giancarla Fisichelly, ale švýcarský tým má údajně vyhlédnutého Anthonyho Davidsona, který testuje pro BAR Honda.

U Williamsu a u Toyoty již volné místo asi pravděpodobně nebude. V Grove se čeká na rozhodnutí ohledně oprávněnosti vypovězení smlouvy Buttona stáji BAR a u Japonců je zřejmě vybrán druhým jezdcem Trulli, ale čeká se na příležitost slavnostního oznámení.

Jméno Nicka Heidfelda je spojováno ještě s týmem Jaguar. Dvojice Coulthard a Heidfeld by byla jistě vyrovnaná, zkušená a rychlá kombinace. Ale budoucnost Jaguaru je nejistá a tím i kdo bude o jezdeckém složení rozhodovat.

V souvislosti s náhradou Jensona Buttona u BAR není Heidfeld zmiňován vůbec. Nick si svoji budoucnost u Eddieho Jordana představit dovede, i když by rád získal angažmá v lepší stáji.

„Vlastně jsem i docela překvapený neustálým vývojem. Často máme na voze nové prvky. Časy na kolo jsou stále lepší, ale potřebujeme zlepšit aerodynamiku jako celek.“


Foto: Jordan Grand Prix

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu