Stoddart má o výsledcích sezony jasno

Stoddart, Paul

Stoddart, Paul | foto: Minardi F1 Team

Paul Stoddart, šéf týmu Minardi, udělal účet ještě před příchodem do restaurace...

Michael Schumacher skončí kariéru se sedmi tituly již letos. Pohár konstruktérů získá tým BMW Williams a Kimi Raikkonen bude zklamáním sezony. Troufalé?

Stoddart si je plně vědom toho, že s ním budou mnozí nesouhlasit a dodává, že je to jeho soukromý odhad. „Michael vyhraje titul a Williams Pohár konstruktérů,“ prohlásil při rozhovoru v Austrálii šéf Minardi.

„Dle mého nevyhrají titul, neboť by museli mít jen jednoho jezdce, který by se na to zaměřil, tak jako u Ferrari,“ napovídá Stoddart týmu z Grove, že bez týmové režie jim to opět nevyjde. „Myslím si, že Ralf a Juan Pablo budou soupeřit v mnoha závodech mezi sebou navzájem.“

„McLaren nebude mít tak dobrý rok, jak si mnozí myslí. Nechci být k smíchu, ale nemyslím si, že by byl Kimi stejně vynikající, jako někteří další jezdci F1,“ doplnil kontroverzně Australan.

Majitel nejmenší stáje však očekává velmi zajímavou sezonu a jeho černým koněm je tým BAR Honda. Podle něj bude letos 4. nejlepším týmem. „Stále více se tipuje, který tým bude hned za Top3 a já si myslím, že BAR bude překvapením roku. Bude to zajímavá sezona. Sauber, Renault a Toyota budou poblíž a hlavní úlohu v letošním šampionátu sehrají pneumatiky.“


Foto: Minardi F1 Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu