Náročný závod s uspokojivým výsledkem

Sato, Takuma

Sato, Takuma | foto: Super Aguri Formula 1

Super Aguri review: Anthony Davidson trpěl rýmou a Takuma Sato si poškodil přední křídlo - i přes tyto nesnáze je tým z výsledku spokojený.

Takuma Sato, 13. místo
Předvedl jsem dobrý start. V nájezdu do první a druhé zatáčky jely vozy bok po boku. Poškodil jsem si přední křídlo. Ve čtvrté zatáčce jsem jel po vedle Tora Rossa, nebylo kam uhnout, tak jsem ho vytlačil na trávu a sám ztratil několik pozic. Potom jsem předjel několik vozů, což byli vzrušující chvíle.

Anthony Davidson, 16. místo
Pro mne to byl náročný závod, celý víkend jsem měl rýmu. Bylo jasné, že to nebude lehké, ale do cíle jsem dojel. Překvapivě po celý závod byla nízká přilnavost. Pořád dělám pár začátečnických chyb, ale mohl jsem je vyžehlit. Dnešní výsledek je mnohem pozitivnější, než před dvěma týdny.

Aguri Suzuki
Těžký závod pro celý tým. Spolehlivost SA07 je dobrá, ale ne naše rychlost. Bohužel Taku (Sato) ztratil během prvního kola několik pozic, ale Anthony předvedl dobrý start. Jsem šťastný za oba vozy v cíli bez jakýchkoliv problémů. Ačkoliv jeden pitstop s Takumem jsme pokazili.

foto: Super Aguri Formula 1

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu