Stereotypní trénink pro Toyotu

Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: Panasonic Toyota Racing

Mokrý vstup do sezóny měla při trénincích i Toyota. Pátečních 90 minut na trati znamenalo pro všechny velkou zkoušku. Přes městskou trať v Albert Parku se při ranních trénincích přehnala sprška. Jarno Truli a Ralf Schumacher dokončili tréninky na 12. a 16. pozici. Tým nyní analyzuje vásledky a připravuje se na zítřejší kvalifikaci.

Jarno Trulli, 22. a 12.čas

„Je skvělé být znovu na trati v novém roce a s novou výzvou. Dopoledne jsme měli menší potíže, ale odpoledne bylo všechno bez sebemenších problémů. Byl to pozitivní den a těším se na zítřek. Prožili jsme těžké testy v zimě, ale tento víkend si uděláme skutečný obrázek o naší pozici proti ostatním. Páteční role je pro spoustu jezdců nová, ale myslím, že to bude mnohem důležitější pro diváky, kteří nás uvidí i v závodě a můžou nás hodnotit po celý víkend.

Ralf Schumacher, 20. a 16. čas

„Je pořád těžké říct kde si po pátečních trénincích stojíme, ale udělali jsme všechno co jsme mohli. Zlom nastal při červené vlajce, protože my jsme neměli žádný problém a mohli jsme se dál držet našeho programu! Výkony byly proměnné, ale nemyslím si, že by to byl takový problém. Počasí by teď mělo být už lepší, ale to není průkazné, protože v Melbozrne se počasí může totálně změnit během jedné hodiny. Tento víkend je pro nás výsledkem zimního snažení, myslím, že to bude úspěšný víkend.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu