Tým Corvette Racing ohlásil kompletní sestavu na 24h v Le Mans

iMotorSport.cz, 10. května 2017, 08:13 Google+

Americká stáj Corvette Racing je pravidelným účastníkem francouzské vytrvalosti v Le Mans. Chybět nebude samozřejmě ani letos a na okruh La Sarthe zavítá se svou stabilní posádkou a dvěma novými posilami.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Corvette Racing

Corvette Racing | foto: Chevrolet

Sdílejte článek

Pro Corvette Racing to bude osmnácté Le Mans v řadě za sebou a tradici zachovávají Američané i co se týče jezdeckého složení. Třetími členy dvou posádek budou Jordan Taylor, který se v kombinéze Corvette objevuje již od roku 2012, a Marcel Fässler, jenž se po sedmi letech u Audi vrací k americkému týmu.

V Corvette C7.R se startovním číslem 63 tak uvidíme Antonia Garciu a Jana Magnussena s Jordanem Taylorem, zatímco s druhým vozem s číslem 64 nastoupí Oliver Gavin, Tommy Milner a Marcel Fässler.

Jordan Taylor dosáhl na vítězství v Le Mans v roce 2015. Letos se svým bratrem Rickym dominuje americké sérii IMSA SportsCar, kde vyhrál úvodní čtyři podniky sezony včetně 24h v Daytoně a 12h v Sebringu.

Marcel Fässler vytěžil z jedenácti startů v Le Mans tři prvenství a další dvě pódiová umístění. Největší úspěchy zažíval právě s továrním týmem Audi v kategorii LMP1 a v roce 2012 navíc do svého životopisu přidal titul mistra světa ve vytrvalostních závodech. Fässler letos za tým Corvette Racing startoval v Daytoně a Sebringu, nicméně posádku provázela smůla a Gavin s Milnerem se vítězství dočkali až v Long Beach, kde už Fässler nestartoval.

Vytisknout

Diskuze: Tým Corvette Racing ohlásil kompletní sestavu na 24h v Le Mans

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Prototyp Porsche 919 Hybrid posádky Neel Jani, André Lotterer, Nick Tandy

WEC - SPA-Francorchamps: VELKÁ FOTOGALERIE

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud