Druhý den oficiálních testů Blancpain GT převzaly otěže Mercedesy

iMotorSport.cz, 14. března 2017, 17:54 Google+

Dnešním dnem pokračovaly oficiální předsezónní testy Blancpain GT Series na okruhu Paula Ricarda. Po včerejšku, kdy měl nejrychlejší čas na svědomí Filip Salaquarda, se dostaly na výsluní vozy Mercedes

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
AKKA-ASP Team

AKKA-ASP Team | foto: OLIVIER BEROUD / VISION SPORT AGENCY

Sdílejte článek

Ráno to však bylo, možná lehce překvapivě, oranžové Lamborghini týmu Lazarus s Crestanim a Yacamanem, které zajelo nejrychlejší čas. Druhé místo v ranní sekci patřilo francouzské skvadře Saintéloc, třetí týmu Oman Racing a pro čtvrtý nejrychlejší čas si dojelo kvarteto Kevin Ceccon, George Richardson, Devon Modell, Gary Hirsch českého týmu ISR Racing.

Odpoledne pak vyloženě dominovaly vozy Mercedes týmů AKKA-ASP a HTP Motorsport. Nejrychlejší čas dnešního dne a zároveň i celých oficiálních testů zaznamenala trojice Daniele Perfetti, Alex Fontana, Ludovic Badey. Jejich týmoví kolegové Gounon s Beaubeliquem byli dnes odpoledne druzí nejrychlejší. Pomyslné stupně vítězů odpolední sekce pak doplnili Buhk s Baumannem a Mercedesem týmu HTP Motorsport.

Během dnešního odpoledne se již týmu ISR Racing tolik nedařilo, když vůz číslo 75 se Salaquardou, Schmidem a Stipplerem zajel až jednadvacátý nejrychlejší čas. Naopak se dnes dařilo týmu Emil Frey Racing, o jehož vozy se stará český tým GT Sports Technology. Na solidní sedmý čas dnes dosáhl vůz č. 114.

Týmy již netrpělivě očekávají start nové sezony. Ta odstartuje první dubnový víkend v italském Misanu závody Blancpain Sprint Cupu. Endurance Cup pak bude zahájen o tři týdny později v Monze.

Výsledky ranní sekce testů
Výsledky odpolední sekce testů

Vytisknout

Diskuze: Druhý den oficiálních testů Blancpain GT převzaly otěže Mercedesy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Blancpain GT series, Hungaroring 2016

O Blancpain GT je stále obrovský zájem. Do Endurance Cupu se přihlásilo téměř…

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud