Camaro GT4.R na prvních fotkách

iMotorSport.cz, 8. března 2017, 10:23 Google+

Chevrolet se pochlubil prvními skutečnými fotografiemi nového Camara GT4.R, které si odbude závodní premiéru již tento víkend během prvního podniku Pirelli World Challenge v St. Petersburgu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Chevrolet Camaro GT4.R

Chevrolet Camaro GT4.R | foto: Chevrolet

Sdílejte článek

"Naše Camaro GT4.R čeká první závod a to je pro nás velice vzrušující chvíle. Je to další skvělý příklad toho, jak Chevrolet pracuje s technologiemi mezi závodním a civilním programem. Camaro má velkou historii jak na závodních tratích i mimo ně a model GT4.R je dalším článkem v jeho rodokmenu," řekl Mark Kent, šéf oddělení Motorsports Competition v Chevroletu.

img-responsive

Chevrolet Camaro GT4.R | foto: Chevrolet

V St. Petersburgu bude debutovat dvojice Chevroletů v týmu Blackdog Speed Shop, zatímco Stevenson Motorsport absolvuje první závod s Camarem GT4.R na okruhu Circuit of the Americas v květnu během víkendu Continental Tire Challenge.

"Camaro GT4.R je opravdové závodní auto vyvinuto pro naše zákazníky. Už se moc těšíme, jak budeme tento vůz nadále vyvíjet, aby se z něj stal jeden z nejlepší vozů GT4 na trhu," dodal Shawn Meagher, manažer programu Chevrolet Camaro GT4.R.

Vytisknout

Diskuze: Camaro GT4.R na prvních fotkách

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Aston Martin Racing

WEC: S Astonem Martin na dalších pět let

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud