Cleveland: Tracy získal 24. Pole v kariéře

ar1, 26. června 2005, 01:36 Google+

Paul Tracy na okruhu v Burke Lakefront Airport vyhrál své již 24. Pole position a stal se tak jediným jezdcem Champ Car, který se těšil třikrát z Pole na okruhu v Clevelandu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Navíc je tu další statistická zajímavost, Paul Tracy, Alex Tagliani a Andrew Ranger jsou prvními Kanaďany, jenž se dostali do TOP 5 od roku 2003, kdy zde v Clevelandu Tracy vyhrál Pole position, Tagliani startoval čtvrtý a Patrick Carpentier stál na startu pátý.

Tracyho čas 57.559 sec (131.719 m/h) byl přitom jen o 0,005 sec horší, než čas druhého Christiana da Matty. Da Matta vykazuje po celý závodní víkend velmi slušný výkon. Sebastien Bourdais se dnes musel spokojit jen se třetím časem.

Jak jsem zmínil v úvodu, dnešní závod je ve znamení Kanadských jezdců a tím třetím je Andrew Ranger, kterému patří zaslouženě čtvrtá pozice. Ale už i v trénincích naznačil dobrou formu, tak uvidíme, jak toho dokáže využít v závodě. Zároveň je nejlepším nováčkem v kvalifikaci.

Tarso Marques, náhradník ve voze Oriola Servii v týmu Dále Dožne Racing se ve druhé kvalifikaci také neztratil, když zajel 10. čas.

Zajímavostí je poslední pozice Justina Wilsona, vítěze Pole z předchozího závodu. Ten měl ale technické potíže.

Foto: Champ Car

Vytisknout

Diskuze: Cleveland: Tracy získal 24. Pole v kariéře

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Buncombe/Peter/Rusinov

Prohlášení jezdců po kvalifikaci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud