Prohlášení týmu RuSPORT k 1. kvalifikaci

ar1, 18. června 2005, 11:54 Google+

V páteční kvalifikaci si jezdci týmu RuSPORT zajistili provizorní Pole position v případě Justina Wilsona a zároveň díky A.J. Allemndigerově druhému místu i double.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Justin

Wilson, Justin | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

26ti letý Wilson zajel první své provizorní Pole position ve své kariéře a již potřetí bude stát v první řadě. Tým za svoji dvouletou historii zajel v pátek vůbec nejlepší kvalifikaci - double. RuSPORT tak bude mít na 100% svého jezdce v první řadě. Wilson je v průběžném hodnocení jezdců na 2. pozici a tu dnes ještě jedním bodem z kvalifikace posílil.

Justin Wilson, #9 Intel
1. pozice 57.597 / 122.756-mph **nový traťový rekord

“Jsem velmi spokojený s dnešním výsledkem. RuSPORT mi připravil skvělé auto. Jsem opravdu šťastný z práce mých inženýrů, jenž odvedli fantastickou práci. Náš tým zde testoval před závodem v Long Beach. Byli jsme zde i tehdy velmi rychlí a dnes si vybíráme dividendy, tedy to, co jsem se zde naučili.“

A.J Allmendinger #10 Beijing '06
2. pozice 57.816 / 122.291-mph

”Musím říct, že jsem spokojený s výsledkem, protože je to velký úspěch pro náš tým, být v kvalifikaci 1. a 2., ale jinak já jsem trochu nespokojený. V ranním tréninku jsem odjel jen 5 nebo 6 kol a byl jsem velmi spokojený s vyvážením auta. Ale v kvalifikaci se auto chovalo jinak, než jsme očekávali. Je to senzační den pro náš tým a mého týmového kolegy Justina. Ale já vím, že mohu být ještě lepší.”

Foto: Champ Car
Vytisknout

Diskuze: Prohlášení týmu RuSPORT k 1. kvalifikaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Janiš pojede v Brně závod FIA GT

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud