Jezdci Marlboro Penske z první řady

ar1, 29. srpna 2004, 12:03 Google+

Nazareth je stým závodem seriálu IRL IndyCar Series. Tým Marlboro Penske zásluhou Helia Castronevese, jenž vyhrál MBNA Pole-position a druhého Sama Hornishe jr. bude startovat poprvé od roku 2002 z první řady.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: Marlboro Team Penske

Sdílejte článek

Tým neobsadil první řadu od závodu v roce 2002, kdy v Richmond International Raceway Gil de Ferran vyhrál MBNA Pole. Ale ani on a ani Castroneves nebyli schopni tento závod vyhrát. Pokořil je Sam Hornish jr., jenž vyhrál a de Ferran skončil za ním druhý.

„Chci vést v posledním kole,“ řekl Castroneves, jenž vyhrál druhé Pole-position a aspiruje na první vítězství v letošní sezoně. „Pole je senzační, jsem extrémně šťastný za celý náš tým, obzvlášť také proto, že budeme startovat oba z první řady.“

Vedoucí jezdec šampionátu Tony Kanaan s vozem týmu Andretti Green Racing zajel třetí čas a bude stát ve druhé řadě. Vedle něj se postaví na čtvrtou pozici jeho týmový kolega Dario Franchitti. Pátý čas zajel Darren Manning s vozem týmu Chipa Ganassiho a šestý skončil vítěz v Kentucky a druhý v pořadí z Pikes Peaku Adrian Fernandez.

Závod to bude určitě zajímavý, nebo%t trénink ukázal, že by zdejší jednomílový tri-ovál mohl vyhovovat kombinaci Dallara Honda. Nechejme se překvapit…

Foto: Marlboro Team Penske

Vytisknout

Diskuze: Jezdci Marlboro Penske z první řady

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Bourdais vyhrál i druhou kvalifikaci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud