Bourdais vyhrál 10. Pole position v Champ Car

ar1, 15. srpna 2004, 02:37 Google+

Po vedení z první kvalifikace v pátek se Sebastien Bourdais předvedl divákům i v sobotu nejlepším časem ve druhé kvalifikaci na nedělní GP Denveru, kdy také stanovil nový rekord tratě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
bourdais, sébastien

bourdais, sébastien | foto: Photo by Phil Abbott, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Bourdais jako jediný jezdec pokořil hranici jedné minuty, když zajel čas 59,942s s průměrnou rychlostí 99,516 mil za hodinu. Bourdais opravdu v kvalifikaci dominoval, protože po zajetí tohoto času by mu stačily i další dvě kola, která by mu zajistili Pole position pro nedělní 90. kol dlouhý závod v Denveru.

Tohle Pole je v letošní sezoně již Bourdaisovo páté a celkově desáté v kariéře a navíc bude již po deváté v řadě startovat z top 3 pozice na startu. Tato kvalifikace byla také zvláštní tím, že si v ní opět zajistili tzv. double jezdci týmu Newman – Haas Racing, když druhý čas zajel Bruno Junqueira s druhým vozem Lola Ford-Cosworth s číslem 6. Junqueira zajel čas 1:00.525s.

Druhá startovní řada bude patřit oběma jezdcům týmu Forsythe Championship Racing v pořadí třetí Tracy a čtvrtý Carpentier. Pěknou pátou pozici na startu si zajistil Oriol Servia s vozem týmu Dale Doyne Racing.

Foto: Phil Abbott, USA LAT Photogr
Vytisknout

Diskuze: Bourdais vyhrál 10. Pole position v Champ Car

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Maďarsko: Friesacher třetím vítězem roku - anotační foto

Maďarsko: Friesacher třetím vítězem roku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud