Matsuura se těší na debut v Michiganu

ar1, 29. července 2004, 12:41 Google+

Jezdci a týmy IRL IndyCar Series se sjíždějí na ovál v Michiganu, kde se v neděli pojede Michigan Indy 400, tedy 400 mílový závod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: IRL

Sdílejte článek

Vedoucí jezdec The Bombardier Rookie of the Zdar Kosuke Matsuura zažije v pátek při volném tréninku na 2 míle dlouhém D-oválu Michigan International Speedway svoji první zkušenost.

Matsuura vstoupí do závodu s velkou důvěrou týmu. Tu potvrdil již v minulém podniku, kdy po havárii v jednom z tréninků musel startovat v nedělním závodě z poslední řady a vybojoval konečnou 10. pozici v cíli. Byla to jeho již třetí top 10 pozice v sezoně 2004.

Kosuke Matsuura, #55 Panasonic ARTA Panoz G Force/Honda/Firestone:
“Nikdy jsem na michiganském oválu nejel, ale budu pracovat tvrdě, abych uspěl podobně jako před týdnem. Honda je nyní velmi dobrý motor, silný jsem si jistý, že John Dick (závodní inženýr týmu Super Aguri Fernandez Racing) mi připraví dobré auto. V Milwaukee, kde se jelo před týdnem, jsem v tréninku havaroval a tým měl hodně práce. Musel jsem také startovat z poslední pozice. Desátá pozice v cíli, která dodala týmu velmi hodně povzbudivé motivace pro tento víkend v Michiganu.“

Super Aguri Fernandez Racing
Foto: IRL
Vytisknout

Diskuze: Matsuura se těší na debut v Michiganu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Paffett bude v příštím roce v F1

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud