Fernandez opět v top 5

ar1, 17. června 2004, 23:26 Google+

Adrian Fernandez se umístil v prvním dni testů na ovále v Milwaukee, kde právě probíhají třídenní IRL IndyCar Series Opet Tests, na páté pozici.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fernandéz, Adrián

Fernandéz, Adrián | foto: Fernandez Racing

Sdílejte článek

První den byl nejrychlejším jezdcem Sam Hornish jr (22,1632s), druhý dojel jeho týmový kolega Helio Castroneves (22,2017s) z týmu Marlboro Penske.

Fernandez (22,5521s) na páté pozici byl nejrychlejším jezdcem s motorem Honda. Dnešní testy musely být pro prudký déšť zrušeny.

Adrian Fernandez startoval zatím jedenáctkrát na jednomílových oválech, kde jeho nejlepším výsledkem je zatím druhá pozice z roku 2002, po závodě, do kterého odstartoval z Pole-position.

Adrian s celým týmem již hledí na příští závod, který se pojede 26. června 2004 na ovále v Richmondu, kde se pojede druhý noční závod sezony.


Top rychlosti z testů ve čtvrtek

1. Sam Hornish Jr. D/T/F 164.868 mph
2. Helio Castroneves D/T/F 164.582 mph
3. Scott Sharp D/T/F 163.707 mph
4. Scott Dixon G/T/F 163.332 mph
5. Adrián Fernández G/H/F 162.025 mph

H=Honda T=Toyota C=Chevy G=Panoz G Force D=Dallara F=Firestone

Adrian Fernandez, #5 Quaker State/Telmex/Tecate Panoz G Force/Honda/Firestone:
„První den byl dobrý, s dobrou pátou pozicí. Milwaukee je ovál, který znám a dlouho jsem zde závodil. Je pěkné být zpět. Zkoušeli jsme mnoho věcí například naš výkon na krátkém oválu, jako tomu bylo ve Phoenixu, kde se nám nedařilo. Myslím, že jsme se naučili mnoho věcí kolem auta. Včera se nám potvrdilo, že jsme učinili pokrok. Více jsem jezdil na krátkém ovále, což se hodně projevilo oproti mému prvnímu závodu ve Phoenixu. Najezdil jsem mnoho mil, počasí bylo dobré. Samozřejmě, dnes prší, ale máme dobře rozpracovaný program, takže bude skvělé se vrátit na trať. Věřím, že jsme udělali dobrou práci. Kosuke Matsuura zde zajel také dobrý test. Časy jsou zde vždy velmi vyrovnané a nejde zajet čas s větším rozdílem. Důležitější je, jak je jezdec konkurenceschopný v závodě.“

Foto: Fernandez Racing
Vytisknout

Diskuze: Fernandez opět v top 5

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartoň, Michal

Michal: Dobrý závod, opět na bedně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud