Phoenix: Kanaan obhájil loňské vítězství

ar1, 22. března 2004, 02:20 Google+

Tony Kanaan, jezdec týmu Andretti Green Racing obhájil své loňské vítězství na krátkém 1 míle dlouhém ovále ve Phoenix International Raceway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Kanaan dokazoval svoji vyrovnanou formu na tomto ovále již v trénincích a i v samotné kvalifikaci, kdy skončil za svým týmovým kolegou Danem Wheldonem. Dnes se mu tedy podařilo zvítězit v Copper World Indy 200 zde ve Phoenixu.

Krátce za ním do cíle dorazil úřadující šampión, jemuž se v prvním závodě sezony v Homestead moc nedařilo. Je jim Scott Dixon, jenž byl následován Danem Wheldonem. Tím si tým Andretti Green Racing zajistil dvě místa na stupních vítězů a pobrali tak nejvíce bodů ze všech.

Musíme si povšimnout skvělého umístění Darren Manning, který po přestupu z ChampCar jezdí v týmu Chipa Ganassiho velmi vyrovnané výsledky. V Homestead skončil šestý, zde ve Phoenixu již pátý. Věřím tomu, že se v něm skrývá nová hvězda IRL IndyCar.

Třetí muž startovního roštu Helio Castroneves skončil v cíli až na šesté pozici. Nováčeka seriálu Adriana Fernandeze postihla hned v úvodu závodu technická závada na převodovce a ze závodu musel odstoupit.

Bohužel, více informací zatím nemáme k dispozici. Později doplníme….


Vytisknout

Diskuze: Phoenix: Kanaan obhájil loňské vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kaffer - McNish

Sebring: Audi rozdrtilo Loly i další konkurenci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud